The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

Behandeling

BIAB™ nagels

Andere behandelingen

Follow our socials

BIAB™, kort voor “Builder in a Bottle”, is een innovatieve nagelversterkende behandeling die flexibiliteit en stevigheid combineert in een eenvoudige applicatie. Deze gel, uitgehard onder LED-licht, biedt een duurzame bescherming en versterking voor je nagels, ideaal voor wie natuurlijk ogende, maar toch sterke en verzorgde nagels wenst. Met minimale beschadiging en onderhoud, is BIAB™ perfect voor een efficiënte, gezonde nagelbehandeling. Ontdek de unieke All-in-One BIAB van The Gelbottle voor een snellere en nog efficiëntere ervaring. Boek je BIAB™-ervaring bij The Nail Guys en geniet van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Veel gestelde vragen

 • Waarom werken wij zo graag met BIAB™?

  Ontdek de voordelen die BIAB™ met zich meebrengt:

  • Duurzaamheid: BIAB™ staat bekend om zijn langdurige karakter, waardoor je langer van je nagels kunt genieten.
  • Dikkere en Sterkere Nagels: Verstevigt en verdikt zwakke, dunne nagels, met een solide basis voor krachtigere nagelplaten.
  • Minimale Nagelbeschadiging: Vereist geen ruw schuren van de natuurlijke nagel, waardoor schade tot een minimum wordt beperkt.
  • Efficiëntie: Combineert base coat, bouwgel en kleur in één product, voor een snelle en doeltreffende behandeling.
  • Minder Onderhoud: Sterkere nagels betekenen minder onderhoud tussen afspraken door, wat tijd, geld en nagelgezondheid bespaart.
  • Natuurlijke Schoonheid: Geeft een natuurlijker uiterlijk dan andere nagelverlengingsopties, met minder opvallende uitgroei.
 • Hoe zit het met het bijwerken van BIAB™?

  Wij vijlen de BIAB™ tot 50% bij en bouwen het vervolgens opnieuw op vanaf de nagelriem, waardoor je natuurlijke nagel onaangetast en sterk blijft.

The Nail Guys

Afspraak maken

Ontdek ook onze All-in-One BIAB van The Gelbottle, beschikbaar in verschillende kleuren. Deze variant bevat een basecoat, gel en topcoat in één product, waardoor de applicatie sneller en het opvullen efficiënter wordt. Met slechts 25 minuten in de salon sta je weer buiten met verzorgde nagels.

Kies voor de toekomst van nagelverzorging met BIAB™ bij The Nail Guys en boek vandaag nog je exclusieve ervaring. Laat BIAB™ voor een gelukkige glimlach bij iedereen zorgen!