The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

The Nail Guys

Pedicure Amstelveen

Onze nagelbehandelingen

Follow our socials

Verjonging & Ontspanning

The Nail Guys is een geweldige salon voor pedicure in Amstelveen. In een wereld waar hectiek en stress normaal is geworden, is goed voor jezelf zorgen essentieel geworden. Bij The Nail Guys begrijpen we hoe belangrijk een pedicurebehandeling is. Onze pedicurebehandelingen in Amstelveen zijn ontworpen om niet alleen verjonging en ontspanning te bieden, maar ook een moment van puur genot te creëren voor jou en je voeten.

Een Nieuwe Dimensie Van Voetverzorging

In Nederland begint het besef van een goede pedicurebehandeling langzaam door te dringen, terwijl het wereldwijd al een standaardpraktijk is. Onze missie bij The Nail Guys is om deze bewustwording te vergroten, en jou te voorzien van een ultieme behandeling. We bieden niet alleen een plek voor pedicure in Amstelveen waar vrouwen, maar ook mannen hun voeten kunnen laten behandelen en de aandacht geven die ze verdienen, maar we tillen de ervaring naar een hoger niveau met onze unieke benadering.

Ontspannende Pedicure In Amstelveen

Bij The Nail Guys gaat onze toewijding verder dan alleen het verbeteren van je voeten. Onze deskundige pedicurebehandelingen zijn doordacht met zorg, waarbij elke stap met precisie wordt uitgevoerd. We gebruiken hoogwaardige producten, hebben oog voor detail en streven ernaar om jou een diepgaand gevoel van ontspanning te bieden.

Ervaar De Magie Van Pedicure In Amstelveen

Je voeten verdienen de beste zorg die er is. The Nail Guys is dé bestemming voor een ongeëvenaarde pedicurebehandeling Amstelveen. Ontdek de verjongende kracht van onze behandelingen en geef jezelf en je voeten de zorg en verwennerij die ze verdienen.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een pedicurebehandeling bij The Nail Guys. Het is tijd om jezelf en je voeten een welverdiende traktatie te geven! Tevens kunt u bij ons terecht voor BIAB nagels, dè nagelstudio in Amstelveen.

Wat Onze Klanten Zeggen

AvaVaste klant
Read More
Ze helpen je goed met wat je wil en zijn heel lief en behulpzaam en gezellig.
PietaVaste klant
Read More
Ik ben hier de eerste keer geweest, mijn nagels zijn heel mooi gedaan Hele aardige mensen En ik kom hier de volgende keer weer.
OrchideaVaste klant
Read More
Mooie, nette nagelsalon met vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. De mani & pedi is super secuur en netjes gedaan.
CintiaVaste klant
Read More
Gezellig!! En vooral gespecialiseerd in hun vak.
ViolettaVaste klant
Read More
Amazing atmosphere and well-done nails with a professional approach. My favourite place for nails from now on.
IndianaVaste klant
Read More
Weer heel fijn geholpen bij The Nail Guys. Goede kwaliteit service en fijne salon.
Previous
Next

The Nail Guys

Afspraak maken

Ontdek zelf de magie van The Nail Guys en gun jezelf een moment om te genieten. Reserveer nu jouw moment bij The Nail Guys en maak kennis met onze liefde voor het vak.

De ultieme plek voor nagels & beauty

Waarom Kiezen Voor The Nail Guys?

Stap 1 - Inweking

Bij het betreden van onze oase van rust, dompelen je voeten zich onder in een voedend voetbad. De alledaagse stress verdwijnt terwijl je huid zich voorbereidt op de behandeling die volgt.

Stap 2 - Trimmen & Vijlen

Onze ervaren specialisten knippen en vijlen je nagels met precisie. De kleine oneffenheden maken plaats voor perfect verzorgde nagels.

Stap 3 - Nagelriem Koester

We onthullen het geheim van verzorgde nagelriemen en brengen de natuurlijke schoonheid van je nagels naar voren.

Stap 4 - Zachte Huid, Weg Met Eelt

Ruwe, de eelt huid verdwijnt voorzichtig, waardoor zachtheid zichtbaar wordt. Onze professionals bieden een veilige aanpak voor vernieuwde en opgefriste voeten.

Stap 5 - Eeltgel & Tederheid Van Puimsteen

Trakteer jezelf op onze speciale eeltgel en een verzachtende puimsteenbehandeling.

Stap 6 - Verrukkelijke Peeling

Laat je zintuigen opleven met een muntgeurende scrub die je voeten hun natuurlijke glans teruggeeft.

Stap 7 - Ontspanning In Een Massage, Voeding Voor Je Huid

Geef je over aan pure zaligheid terwijl je voeten genieten van een ontspannende massage en voedende crèmes.

De ultieme plek voor nagels & beauty