The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

The Nail Guys Nagelsalon

Over Ons

Omdat Je ‘Het’ Verdient!

Welkom in onze prachtig vernieuwde nagelstudio, waar schoonheid en precisie harmonieus samenkomen en waar verwennerij en ontspanning hoog in het vaandel staan.

Betreed de betoverende wereld van The Nail Guys, waar professionele behandelingen hand in hand gaan met feel-good vibes. Ons toegewijde team staat garant voor een buitengewoon persoonlijke en professionele benadering.

Eerder bekend als Universal Nails Amstelveen, presenteren wij ons nu met trots als “The Nail Guys“. De twee visionaire oprichters van dit merk hebben gedurende een jaar onder de oude naam gewerkt, maar dat was slechts het begin van onze reis. “Onze salon heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan, waardoor deze nu een moderne en unieke uitstraling heeft.” En daar stopt het niet. “Samen beschikken we over ruim 10 jaar aan gezamenlijke ervaring in het vak.” Beiden zijn wij ooit onderaan de ladder begonnen, wat ons een scherp inzicht heeft gegeven in de mogelijke valkuilen binnen ons vakgebied. Denk aan aspecten als kwaliteit, communicatie en hygiëne. “Wij hebben een nieuwe standaard neergezet voor onze nagelstudio, en hopen oprecht de nagelbranche naar een hoger niveau te tillen, waarbij we andere salons willen inspireren met een eigentijdse mix van warmte en professionaliteit,” aldus The Nail Guys.

Wij zijn een laagdrempelige salon, waar een ieder zich thuis moet voelen en vrij genoeg om te delen waar zij zich goed bij voelen. Onze nagelstylisten zijn niet alleen kundig in nagels, maar bieden de klanten vaak ook een luisterend oor of voorzien deze van advies. De sfeer is hier door ontspannen en gezellig.

Onze passie en

Onze Dagelijkse Drijfveren

Het Team

Ons getalenteerd team bestaat uit ervaren, gecertificeerde nagelstylisten. Hun aandacht voor detail is hun handelsmerk, en zij zorgen keer op keer voor dat onze gewaardeerde klanten onze nagelsalon verlaten met prachtige nagels en een stralende glimlach. Wij nodigen je van harte uit om de ultieme nagel ervaring te beleven bij The Nail Guys. Maak nu een afspraak en geef jouw nagels de aandacht die ze verdienen. Samen creëren we nagelkunst die jouw schoonheid nog meer laat stralen.

Hygiene & Veiligheid

In onze nagelsalon staat hygiëne en veiligheid op de eerste plaats. Wij hanteren strenge hygiënische maatregelen en gebruiken enkel gesteriliseerd gereedschap van topkwaliteit, samen met wegwerp uitvoeringen. Dit alles is bedoeld om uw gezondheid en welzijn volledig te waarborgen.

Optimaal Comfort

Uw comfort heeft onze hoogste prioriteit. Onze salon heeft een geavanceerd luchtafzuigsysteem dat de lucht meerdere keren per uur ververst, iets wat direct opvalt bij onze bezoekers. Daarnaast beschikken wij over twee airconditioning units die jaar in, jaar uit zorgen voor een perfecte en ontspannende temperatuur. Dit garandeert een veilige en aangename luchtkwaliteit. Bij The Nail Guys nemen we uw zitcomfort serieus. Onze stoelen bieden de juiste ondersteuning met verstelbare armleuningen en rugleuningen. Zo weet u zeker dat u comfortabel zit tijdens uw behandeling. Onze pedicure stoelen zijn eveneens ontworpen voor optimale zitervaring, met elektrische verstel functies voor lengte en rugleuning, plus heerlijke massage-instellingen. Tijdens uw pedicure behandeling komt u volledig tot rust.

Wat Onze Klanten Zeggen

AvaVaste klant
Read More
Ze helpen je goed met wat je wil en zijn heel lief en behulpzaam en gezellig.
PietaVaste klant
Read More
Ik ben hier de eerste keer geweest, mijn nagels zijn heel mooi gedaan Hele aardige mensen En ik kom hier de volgende keer weer.
OrchideaVaste klant
Read More
Mooie, nette nagelsalon met vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. De mani & pedi is super secuur en netjes gedaan.
CintiaVaste klant
Read More
Gezellig!! En vooral gespecialiseerd in hun vak.
ViolettaVaste klant
Read More
Amazing atmosphere and well-done nails with a professional approach. My favourite place for nails from now on.
IndianaVaste klant
Read More
Weer heel fijn geholpen bij The Nail Guys. Goede kwaliteit service en fijne salon.
Previous
Next

Ons Uitgebreide Assortiment

Ons ruim assortiment hoogwaardige nagelproducten zorgt ervoor dat uw nagels niet alleen prachtig ogen, maar ook sterk en gezond blijven. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom doen we er alles aan om uw bezoek zo ontspannen en plezierig mogelijk te maken. Ons handige online boekingssysteem geeft u de vrijheid om uw afspraak in te plannen op het moment dat het u uitkomt. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar, zij het alleen voor afspraken op dezelfde dag, vanwege beperkte beschikbaarheid door no-shows.