The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

Behandeling

Waxing

Andere behandelingen

Follow our socials

Waxen bij The Nail Guys: Een Gladde en Stralende Ervaring

*De behandelingen worden door een vrouw uitgevoerd.

Bij The Nail Guys begrijpen we dat zelfvertrouwen begint bij een gladde en stralende huid. Daarom bieden we hoogwaardige waxbehandelingen aan die zorgen voor een zijdezachte huid en een langdurig resultaat. Onze ervaren waxspecialisten zorgen voor een comfortabele en professionele ervaring, waarbij hygiëne, precisie en klanttevredenheid centraal staan.

Of je nu op zoek bent naar een volledige ontharingservaring of alleen een snelle touch-up, we hebben een scala aan waxbehandelingen om aan jouw behoeften te voldoen.

Scala aan waxbehandelingen

 • Brazilian Waxing

  Onze Brazilian waxing service biedt een grondige ontharing van de intieme zone, waardoor je een langdurig glad en verzorgd gevoel krijgt.

 • Bikini Waxing

  Voor een nette en gestroomlijnde bikinilijn kun je terecht bij onze bikini waxing service, waarbij ongewenste haartjes professioneel worden verwijderd voor een perfecte look, zelfs onder je favoriete badkleding.

 • Wenkbrauw waxing/threading

  Verwijder ongewenste haartjes en creëer een schone, gepolijste uitstraling met onze professionele waxing of threading service.

 • Full Body Waxing

  Ga voor een zijdezachte huid over je hele lichaam met onze full body waxing service. Van armen en benen tot rug en borst, onze specialisten zorgen voor een grondige en comfortabele ontharing, zodat je zelfverzekerd kunt stralen.

 • Gezichtsontharing

  Verwijder ongewenst gezichtshaar met onze delicate gezichtsontharingsbehandelingen, inclusief wenkbrauw shaping, bovenlip waxing en kin waxing, voor een gladde en perfect gevormde uitstraling.

The Nail Guys

Afspraak maken

Bij The Nail Guys streven we ernaar om elke waxbehandeling te laten uitblinken in kwaliteit, zorgvuldigheid en resultaat. Onze deskundige waxspecialisten zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling en streven naar een zijdezachte huid die je zelfvertrouwen een boost geeft. Ervaar de ultieme waxervaring bij The Nail Guys en geniet van een langdurig gladde en stralende huid.