The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

Behandeling

Wenkbrauw Threading

Andere behandelingen

Follow our socials

Perfecte Wenkbrauwen met Threading bij The Nail Guys

*De behandelingen worden door een vrouw uitgevoerd.

Bij The Nail Guys streven we ernaar om de schoonheid van je wenkbrauwen naar voren te brengen met onze professionele threading service. Threading is een eeuwenoude techniek die wordt gebruikt om overtollige haartjes te verwijderen en de wenkbrauwen te vormen met behulp van een draad.

Onze getrainde threading-specialisten beheersen deze kunst tot in de puntjes, met aandacht voor detail en precisie om de perfecte wenkbrauwvorm te creëren die past bij jouw gezichtskenmerken en persoonlijke stijl.

Wat maakt threading bij The Nail Guys zo speciaal?

 • Nauwkeurigheid

  Threading stelt onze specialisten in staat om zelfs de kleinste haartjes te verwijderen, waardoor een strakke en gedefinieerde wenkbrauwvorm ontstaat.

 • Minder Irritatie

  In vergelijking met andere ontharingsmethoden is threading zachter voor de huid en veroorzaakt het minder irritatie, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

 • Langdurig Resultaat

  Door de haren vanaf de wortel te verwijderen, blijft het resultaat van threading langer zichtbaar, waardoor je langer kunt genieten van perfect gevormde wenkbrauwen.

 • Veelzijdigheid

  Naast het vormgeven van de wenkbrauwen kan threading ook worden gebruikt voor het verwijderen van ongewenste haartjes op andere delen van het gezicht, zoals de bovenlip, kin en wangen.

The Nail Guys

Afspraak maken

Bij The Nail Guys geloven we dat perfecte wenkbrauwen het verschil kunnen maken in je uitstraling. Laat onze threading-specialisten je wenkbrauwen transformeren en ontdek zelf de schoonheid van deze eeuwenoude techniek. Kom langs bij The Nail Guys en laat je verwennen met onze professionele threading service voor prachtig gevormde wenkbrauwen die je natuurlijke schoonheid accentueren.