The Nail Guys Amstelveen Nagelstudio

Behandeling

Wenkbrauwverzorging

Andere behandelingen

Follow our socials

Wenkbrauwverzorging bij The Nail Guys

*De behandelingen worden door een vrouw uitgevoerd.

Bij The Nail Guys zijn we gepassioneerd door schoonheid, en dat geldt ook voor het perfectioneren van jouw wenkbrauwen. Onze wenkbrauwbehandelingen combineren expertise, precisie en hoogwaardige producten om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken.

Of je nu op zoek bent naar strakke, gestileerde wenkbrauwen of een natuurlijke, gevulde look, onze gespecialiseerde behandelingen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Onze populaire wenkbrauwbehandelingen

 • Wenkbrauw shaping

  Onze ervaren wenkbrauwstylisten zorgen voor een vakkundige vormgeving van je wenkbrauwen, passend bij jouw gezichtsvorm en persoonlijke stijl.

 • Wenkbrauw tinting

  Geef je wenkbrauwen een subtiele kleurboost met onze tintingservice. Kies uit verschillende tinten om je wenkbrauwen voller en gedefinieerder te laten lijken.

 • Wenkbrauw waxing/threading

  Verwijder ongewenste haartjes en creëer een schone, gepolijste uitstraling met onze professionele waxing of threading service.

 • Brow lamination

  Transformeer dunne of onhandelbare wenkbrauwen met onze brow lamination behandeling, die de wenkbrauwharen temt en de vorm verbetert voor een gedefinieerde look die langdurig blijft.

The Nail Guys

Afspraak maken

Bij The Nail Guys staat klanttevredenheid voorop, daarom luisteren we altijd naar jouw wensen en streven we ernaar om een wenkbrauwlook te creëren die perfect bij je past. Laat onze deskundige stylisten jouw wenkbrauwen transformeren en ervaar zelf het verschil van professionele wenkbrauwverzorging bij The Nail Guys.